Etusivu
Cubist digitalisoi tulevaisuuden terveydenhoitoa
Etusivu
LUOMME KANSAINVÄLISIÄ MENESTYSTARINOITA
Etusivu
Vieser
POHJOISMAIDEN JOHTAVA LATTIAKAIVOVALMISTAJA
Etusivu
Serres
MAAILMAN TOISEKSI SUURIN IMUPUSSIVALMISTAJA
 • Liiketoiminnot


  Serres on korkealaatuisia imujärjestelmiä terveydenhuoltoalan ammattilaisille valmistava perheyritys Suomessa. Serres on Euroopan suurin imupussijärjestelmien toimittaja ja kansainvälisesti toiseksi suurin toimija.


  www.serres.fi

  Vieser on Pohjoismaiden johtava rakennusten kaivojärjestelmiä valmistava toimija. Vieser toteuttaa märkätilan eri tarpeisiin soveltuvaa pitkäjänteistä ja asiakaslähtöistä tuotesuunnittelua, joka tiivistyy kolmeen tuoteperheeseen: lattiakaivot, kannet ja vesilukot.


  www.vieser.fi

  Innokas Medical on Oulussa vuonna 1994 perustettu suomalainen terveysteknologia-alan yritys. Innokas tarjoaa asiakkailleen lääketieteen tekniikan sopimussuunnittelu ja –valmistuspalveluita, kuin myös konsultointia lääkinnällisten laitteiden laatu- ja viranomaisasioissa. Innokas on ISO -sertifioitu sekä FDA-rekisteröity yritys.


  www.innokasmedical.fi

  We are an IT consultancy company developing intelligent solutions for the healthcare of tomorrow. We help our customers with a broad range of software development services. We do front end, back end, sensor integration, embedded software, data science, AI, machine learning, regulatory advice and project management.


  www.cubist.eu

 • Visio

 • Serres Group on dynaaminen ja kehittävä, kansainvälisesti toimiva merkittävä suomalainen perheyhtiö. Työyhteisömme tunnetaan osaavana, kannustavana ja asiakaslähtöisenä. Kasvatamme nykyisiä liiketoimia ja luomme uutta liiketoimintaa aktiivisella omistajuudella ja kyvykkäällä johtamisella.

 • Arvot

  Kehitys

  Kehitys

  Toiminnan jatkuva kehittäminen on elinehto. Kilpailukyky edellyttää uudistumista, muutosrohkeutta sekä valmiutta uusien asioiden ripeään omaksumiseen. Meillä on hinku nousta aina korkeammalle.  Rehtiys

  Rehtiys

  Korkea moraali ja vastuullisuus ohjaavat toimintaamme sen joka tasolla: liiketoimintamme sekä suhteemme henkilöstöön ja ympäröivään yhteiskuntaan ovat kestävällä pohjalla. Olemme luotettava ja arvostettu kumppani.


  Sitoutunut omistajuus

  Sitoutunut omistajuus

  Perheyhtiö on pitkäjänteinen omistaja, joka hakee aktiiviseen hallitustyöhön ja kyvykkääseen johtoon tukeutuen pitkän aikavälin arvonnousua. Olemme haluttu omistaja.


 • Faktat 2017

  Liikevaihto

  Liiketulos

   

  Henkilöstö

  Vientimaat

  Avainhenkilöt

  Virstanpylväät Serreksen matka kyläpajasta maailmalle

  Tutustu ja lue

  Serreksen historiikki

  Menestymään Serrekselle

 • Serres Group Oy on dynaaminen, kasvava ja kansainvälisesti toimiva merkittävä suomalainen perheyhtiö, jolla on vahvat 40-vuotiset juuret suomalaisessa osaamisessa ja yrittäjyydessä. Meillä jokaisella, yrityksen hallituksesta tehtaan työntekijöihin, on menestymisen hinku, vahva sitoutuminen yrityksen menestymiseen, jatkuvaan oppimiseen ja sen hyödyntämiseen päivittäisessä työssä.

 • Avoimet työpaikat


 • Yhteys

  Serres Group Oy
  Metsänneidonkuja 8, 2.krs
  02130 Espoo

  puh. 020 746 4400
  fax 020 746 4401
  serres(at)serres.com

  Mika Hagberg
  toimitusjohtaja
  mika.hagberg(at)serres.com

  Janne Pöllänen
  Talousjohtaja
  janne.pollanen(at)serres.com

 • Top